Oprema i usluge

Paneli ulaznih vrata

Bitan detalj sa kojima se svi susreću prilikom posjeta vašem domu ili prostoru, ili samo prolaskom pored njega, su izgled i dizaj ulaznih vrata. Ulazna vrata daju prvi dojam samog objekta te se ona mogu i razlikovati od ostatka stolarije, bilo u boji ili bilo u dizajnu i odabiru materijala. Nudimo široku paletu ukrasnih panela za ulazna vrata te smo sigurni da ćete naći ono nešto što vas čini posebnim i drugačijim.

Rolete

Rolete su idealne kako za zaštitu od vremenskih utjecaja tako i za zaštitu od neželjenih pogleda. Rolete također imaju i toplinsku izolaciju zimi i ljeti. One mogu biti u standardnoj nadprozorskoj ili vanjskoj predprozorskoj (aluminijske) izvedbi. Lamele roleta mogu biti u pvc ili u aluminijskoj punjene pjenom sa širokom paletom boja. Pogoni roleta u standardoj izvedbi su putem automata koji može biti i ugradbeni u štok prozora. Moguća je i izvedba sa izbačajem, pogonom na elektromotor (preko tipkala ili upravljača) ili sa ugrađenim rolo komarnikom protiv insekata.

Komarinci

Zaštita od insekata moguća je komarnicima- fiksnim ili rolo. Rolo komarnici mogu biti integrirani u kutiju rolete ili naknadno ugrađeni kao samostalni (nije potrebna kutija rolete). Samim time povečavamo udobnost našeg doma znajuči da dosadni komarci i drugi sitni insekti ostaju vani. Također nudimo i rolo komarnike za vrata i klizne stijene sa bočnim klizanjem.

Venecijaneri

Aluminijski unutarnji venecijaneri predstavlljaju izuzetno kvalitetnu zaštitu od štetnih sunčevih zraka ali i od neželjenih pogleda u privatnost Vašeg poslovnog prostora ili kućanstva. Iako su načešće sjenilo u poslovnim prostorima sve se više koristi i u kućanstvima zbog svog vizualnog izgleda koji doprinosi izglednosti svakog interijera, jednostavnosti ugradnje ali i cijene koja igra dosta veliku ulogu. Rukovanje je jednostavno i funkcionalno kod svih modela. Mogućnosti su velike tako da imamo u ponudi nekoliko modela u više varijanti sa velikim izborom boja.

Aluminijske grilje

Grilje su još jedan od načina kako se zaštititi od vanjskih vremenskih utjecaja i neželjenih pogleda. Aluminijske grilje mogu biti sa fiksnim ili pokretnima lamelama koje dolaze u boji po izboru kupca (RAL). Grilje se mogu montirati direktno na postojeći prozor ili kao samostalna cjelina gdje dolaze sa svojim štokom. Grilje i škure za vrata i prozore, jednokrilne ili višekrilne, sa fiksnim i podesivim letvicama ili s kompaktnom ispunom, a mogu se koristiti kako pri rekonstrukciji starih tako i na novoizgrađenim objektima

Staklo/Staklene kabine

- Izolacijsko- izo staklo, dvostruko ili trostruko, sa lowe premazom, punjeo aronom
- Sigurnosno staklo- kaljeno, laminirano, protuprovalno
- Reflektirajuče, satinato mliječno, ornament griz itd..
- Ogledala

Ral montaža

RAL – montaža najvećim dijelom cilja na uštedu energije i pravilnu montažu, kako bi se spriječile negativne pojave vlage i njezine posljedice.
Modernim profilima najvećim smo dijelom riješili gubitke kroz same prozore ili vrata – profile i ISO – stakla, ali pojavljuje se sve veći problem oko neadekvatne izvedbe spoja između prozora i zida. Prema RAL smjernicama za montažu stolarije u najvećoj se mjeri spriječavaju hladni mostovi te samim time i spriječavanje vlage na spojevima između zida i štoka stolarije.

Završne obrade

Prilikom zamjene stare stolarije novom nije moguće izbjeći minimalna oštečenja zida. U mogučnosti smo ponuditi usluge obrade oštečenih zidova kao bi mogli što prije uživati u vašem novim prozorima.

Vanjske Aluminijske Žaluzine

Vanjske žaluzine su sjenila koja su prikladna za ugradnju kako na poslovne, tako i na stambene objekte.

Postoji više vrsta vanjskih žaluzina koje se razlikuju s obzirom na vrstu lamela (C-65mm, C-80mm, F-80mm, Z-75mm), način ugradnje (vidljiva, podžbukna ugradnja), način upravljanja (ručno, električno) te različite izvedbe (Krpan, Krater, na žičane vodilice).

Odlična zaštita
Žaluzine štite vaš prostor od vremenskih utjecaja, još posebno od izloženosti suncu i pregrijavanja prostorija. Prikladne su i za zasjenjivanje većih površina (veće dimenzije otvora).

Regulacija svjetlosti
S reguliranjem kuta lamela vam žaluzine omogućuju kontrolu nad količinom svjetlosti i privatnosti u prostoru. Omogućuju protok svjetlosti i u spuštenom stanju, što je njihova prednost u usporedbi s drugim vanjskim sjenilima.

Stabilnost
Žaluzine su čvrste i stabilne i kod neugodnih vremenskih prilika, što jamče C i Z oblici lamela (lamele imaju zaobljene rubove te su vođene u bočnim alu vodilicama).

Dug ruk trajanja
Naši prozori su izuzetno kvalitetni i imaju dugačak rok trajanja.

Nestandardan oblik
Moguća je izrada nestandardnih oblika (za koso izrađene prozore).

Suvremenost
Žaluzine su izrađene iz kvalitetnih materijala i modernih su boja te daju vašim kućama i zgradama moderan izgled.

Jednostavnost za upotrebu
Žaluzine su vrlo jednostavne za upotrebu. U skladu s vašom željom, moguće ih je upravljati i na električni motorni pogon

Vrste lamela
Birati možete među cjenovno povoljnijim roletama iz PVC lamela ili se odlučiti za rolete s aluminijskim lamelama, punjenim s poliuretanskom pjenom.

Klupice PVC i aluminijske

Kod zamjene stolarije najčešće se mijenjaju i prozorske klupice. One osim estetske uloge imaju i važnu izolacijsku ulogu, jer sva voda koja se za vrijeme kiše slijeva sa prozora pada na vanjsku prozorsku klupicu koja istu tu vodu mora usmjeriti dalje od dna prozora kako ne bi došlo do procurivanja. U ponudi imamo aluminijske klupice koje nudimo kao najboljerješenje za vanjske klupice, PVC klupice REHAU koje nudimo kao rješenje za unutarnje klupice, te također nudimo mramorne i granitne klupice koje mogu biti i vanjske i unutarnje.

1