Proizvodi

Cortizo

COR-URBAN

Sustav prozora od 122 mm sa šarnirima i dvostrukim skrivenim krilom pružaju četvorostruku i potpunu zvučnu, te optimalnu toplinsku izolaciju.

Postoji mogućnost ugradnje ručne ili motorizirane rolete u unutrašnjoj komori (65 mm). Omogućen je pristup komori za čisćenje i održavanje.

Dodatno, postoji četverostruki sustav brtvi za još bolju toplinsku i zvučnu izolaciju.

COR 60

Sustav prozora od 60 mm sa šarnirima čija se velika toplinska izolacija od 0,9 W/m²K postiže zahvaljujući savršenom spoju i dizajnu aluminijskih profila, poliamidnim cijevima od 25 mm, cjevičastim nepropusnim E.P.D.M. brtvama i poliolefinskom spužvom oko cijelog stakla.

Postoji mogućnost ugradnje ravnih i zaobljenih krila, te ravnih, zaobljenih i svinutih spojeva.

Postoji mogućnost ugradnje skrivenih okova.

COR 70

Sustav prozora sa šarnirima koji je nastao u cilju zadovoljavanja potreba jednog određenog segmenta tržišta, stolariju čini ekonomičnom, jednostavnom i svestranom s vrhunskim svojstavima.

Sa dubinom okvira od 70 mm i okovima Eurogroove, ova inovacija Odjela za istraživanje i razvoj ima toplinsku provodljivost od samo 0.9 W/m²K, te se prilagođava različitim klimatskim uvjetima i materijalnim zahtjevima energetske učinkovitosti.

Zbog jednostavnosti montaže i najmanje potrebe za dodatnim radovima, proizvodnja je industrijaliziranija čime se štedi na vremenu i troškovima.

Krila i spojevi su ravni.

Mogućnost ostakljenja od 55 mm, omogućuje ugradnju energetski učinkovitih stakala velike širine koja osiguravaju izvrsnu termičku i zvučnu izolaciju.

COR 80

Novi koncept Eurogroove sa šarnirima koji postiže maksimalne razine suhoće , uštede energije i zvučne izolacije uz najmanje vrijeme montaže i proizvodnje.

S dubinom okvira od 80 mm, ogovara najzahtjevnijim klimatskim uvjetima pružajući nenadmašiv stupanj energetske učinkovitosti zahvaljujući minimalnoj provodljivosti (Uw) od samo 0.8 W/m²K. Ove minimalne vrijednosti postižu se savršenim dizajnom zone prekida tòplinskog mosta poliamidnim cijevima od 45 mm i umreženim poliefinskim profilima unutar stakla i u okvirima.

Velika mogućnost ostakljenja do 65 mm omogućuje ugradnju energetski učinkovitih dvostrukih stakala velike širine koja omogućava izvrsnu termičku i zvučnu izolaciju (do 46 dB) maksimalnu uštedu energije i potpuni komfor u unutrašnjosti.

Prema AEV testovima, ovaj je prozor imao najbolje rezultate u suhoći, vodonepropusnosti i otpornosti na vjetar kako bi se jamčila najveća zaštita u najraznolikijim atmosferskim uvjetima.

Zbog jednostavnosti montaže i najmanje potrebe za dodatnim radovima, proizvodnja je industrijaliziranija čime se štedi na vremenu i troškovima.

COR 2000- hladan profil- bez termičkog mosta

Mogućnost spojeva i krila, ravna i zakrivljena.

Mogućnost ugradnje okova sa skrivenim šarnirima.

Mogućnost ugradnje sigurnosnih okova Evo Security.

COR VISION 4500- KLIZNI SISTEM

Sustav kliznih vrata spojenih pod kutem s prekinutim toplinskim mostom i s estetskim završetcima uglova i spojeva krila.

Postoji u dva oblika:

-4500 podizno klizni koji se temelji na sustavu gdje su krila montirana na mehanizam za podizanje pri otvaranju i spuštanje pri zatvaranju. Tako zatvorena poboljšavaju zatvorenost gornjeg i donjeg zaključavanja u bilo kojoj poziciji.

Mogućnost spojeva krila u uglovima od 90º bez nosača.

U konfiguracija fiksnog dijela i krila, kanal je skriven u fiksnom dijelu.

-4500 klizna vrata (ne podizna) omogućuje ekonomična klizna vrata velikih dimenzija.

Postoje konfiguracije od krilo+fiksni dio, 2 krila, fiksni dio+krilo+fiksni dio, 2 krila+2 fiksna dijela i 4 krila.

Kanal po kojem se klizno otvaraju krila je od nehrdajučeg čelika koji spriječava propadanje.

Mogući okviri pod kutem i umetnuti.

Ukljućuje novu tipologiju GALANDAGE osmišljenu kako bi se krila mogla u potpunosti sakriti u zidu.

COR VISION 4600- PODIZNO-KLIZNI SISTEM

Novi sustav podizno kliznih vrata ima najvišu toplinsku izolaciju i cijeli niz vrata s nenadmašivom vrijednosti toplinske izolacijie od (Uw) od 0.8 (W/m²K).

Maksimalna učinkovitost je omogućena zahvaljujući odličnoj kombinaciji prekinutog toplinskog mosta s poliamidima od 35 i 24 mm, umreženih PE profila, velikih staklenih površina i stakla debljine do 55 mm što nam daje mogućnost postavljanja duplih međuprostora i trostrukog stakla, što jamči izuzetnu toplinsku izolaciju i poboljšava zaštitu od buke.

Mogućnost postavljanja krila velikih dimenzija čini ovaj sustav idealnim za zatvaranje površina sa velikim osvjetljenjem interijera uz maksimalnu toplinsku i zvučnu izolaciju.

Ova klizna vrata bazirana su na mehanizmu koji dopušta podizanje pri otvaranju i spuštanje pri zatvaranju, zatvorena su na dnu i sa strane. Tako zatvorena u bilo kojoj poziciji poboljšavaju nepropusnost i zvučnu izolaciju. Sustav je robusan i lagan istovremeno s jednostavnim otvaranjem i savršenim kliznim otvaranjem krila po kanalu od nehrđajućeg čelika koji spriječava propadanje.

Predstavlja suvremeni estetski dizajn krila i spojeva.

Mogućnost dva izbora vidljivog presjeka centralnog spoja od 110 mm i minimalnog od samo 50 mm.

COR VISION 6500- KLIZNI SUSTAV

Klizni sustav za prozore i vrata sa prosječnom debljinom profila od 1.5 mm.

U novom obliku nazvanom 6500 Plus, dozvoljava povećanje debljine stakla do 30 mm povećavajući tako toplinsku i zvučnu izolaciju.

Sustav 6500 Plus ima vidljivi dio centralnog spoja od samo 40 mm.

MILLENIUM PLUS- SUSTAV VRATA

Sustav pješačka vrata u razini i ravnih linija od 70 mm s prekinutim toplinskim mostom za trgovine i zgrade.
Sa toplinskom izolacijom od 0.9 W/m²K, doseže nenadmašnu toplinsku učinkovitost, a s velikim ostakljenjem od 54 mm osigurava maksimalnu zvučnu izolaciju.
Mogućnost ugradnje šarnira visoke čvrstoće koje mogu izdržati do 220 Kg težine po krilu.

Mogućnost ugradnje skrivenih šarnira s dimenzijama krila od 2.700 visine i 1.500 širine, maksimalne težine od 120 kg i otvaranjem krila od 100º.
Moguće ih je pričvrstiti na tlo i kompatibilna su s
našim postojećim sustavima.

Predviđeno za izlaze u hitnim slučajevima sa antipanik uređajima prema normativima EN 179 i EN 1125.

Postoji mogućnost ugradnje sustava za automatsko otvaranje, što omogućava automatsko otklopno otvaranje.

1