O nama

Naši počeci izrade PVC stolarije počinje 2005. godine u Velikoj Gorici i to isključivo za vlastite potrebe tvrtke HIDREL, koja se bavi proizvodnjim i prodajom građevnog materijala te izgradnjom stambenih objekata. S vremenom smo postali prepoznatljivi u našoj branši te smo počeli vršiti proizvodnju i prodaju za naše vanjske suradnike i kupce, koji su do nas dolazili isključivo preporukom. Na to smo izrazito ponosni i to je bila dodatna motivacija za proširenje naše proizvodnje te kontinuirano poboljšavanje naših usluga i školovanja naših djelatnika.
Daljnjim ulaganjem u naše postrojenje i djelatnike, pokreće se proizvodnja aluminijske stolarije te time zaokružujemo tadašnju ponudu i proizvodnju naših proizvoda iz našeg vlastitog pogona.
Ubrzo smo uvidjeli da postoji potreba za stolarijom u izvedbi drvo-aluminij, te smo u dogovoru sa domaćim proizvođačem profila- Windor, počeli sa proizvodnjom i prodajom i te vrste stolarije.

Kako bi kupcima ponudili kompletan program otvora na jednom mjestu, počinjemo i s ponudom sobnih vrata, garažnih vrata te staklenih vrata i ograda. Otvaramo izložbeno-prodajni salon u Zagrebu, ugao Horvaćanske i Selske ceste, te time dolazimo direktno do naših trenutnih i budućih kupaca i nudimo im prezentaciju i savjetovanje naših proizvoda.

Nudimo najvišu razinu kvalitete proizvoda te usluga, a cijene su pristupačne i konkurentne.

Koristimo vrhunske materijale koje su se dokazale na svjetskom tržištu, a strojevi i alati prate istu tendenciju. Nadalje, i što je vrlo bitno, su ljudi. Imamo tim kvalitetnih ljudi koji su sastavljeni od izvrsnih tehničara do savršenih majstora. A to je i najveća vrijednost i snaga naše tvrtke. Jer svaki kupac, bio veliki ili mali, za nas je izazov. Jer jedino zajednićki možemo izgraditi vaš dom, a to je vaš dom iz snova.

All mcj students https://prothesiswriter.com/ are required to take eleven courses five core courses and six electives

1